[Inne] Skoda Tudor 1101 znalezisko po 40 letnim śnie-zapytan
Zamieszczone przez wojtek841
Dzięki .... już sprawdzam allegro.... wiesz karton to jakoś nie w moim stylu.... chyba że to środek bardzo tymczasowy.... chociaż b. dawno temu w "maluchu" buł to standard...
Wsiego dobrego..
w maluchu to nie było czego zastawiac :diabelski_usmiech jak juz to 125P tudziez polonez :diabelski_usmiech
[Inne] Skoda Tudor 1101 znalezisko po 40 letnim śnie-zapytan
Witam! Jak w tytule, przedstawiam moje najnowsze znalezisko Skodę Tudor 1101. Autko pochodzi z 1948 roku i jak na swój wiek jest w dobrym stanie. Samochód stał w suchej piwnicy ponad 40 lat. Obecnie zostaje poddany całkowitej odbudowie. Jeśli masz części lub literaturę do tego modelu to proszę o kontakt GG 4034347 lub [email protected]. Wiem, że to forum octy, ale może zainteresować innych użytkowników. Pozdrawiam
leszku, dzięki. Jednak chyba nie do końca taka jeśli na allegro obecnie całkowita ruina kosztuje 2500zł...a na niemieckim mobile.de w podobnym stanie 12 000 euro pozdrawiam
Była Octavia 2001' 1,9 TDI AGR...oczywiście z virusem Była O2 KOMBI DSG ELEGANCE RS LOOK ... Jest BMW E91 LCI
W jednym z Lubleskich salonów stoi taki własnie Tudor po odbudowie (niestety odrestaurowany jest tylko z zewnątrz, bo wnętrza praktycznie w nim nie ma) moze oni maja jakąś dokumentację potrzebną do odbudowy tego auta.
Salon to Skoda Danelczyk w Kalinówce pod Lublinem ul. Piascecka 20A tel. (081) 756 84 84 fax: (081) 745 58 55 email: [email protected]
lukas220 czy to auto zostanie w kolorze oryginalnym ? I czy zamierzasz go podrasować wizualnie. Z tych dwóch autek tu pokazanych , te czerwone jest chyba zmodyfikowane i jak dla mnie ładniejsze ops: ? Różnią się też nieznacznie.
Komentarz